MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 4. november 2012

Hei på dere!!!

I dag tok vi turen til søndagsskolen, der hadde jeg det kjempe fint som vanlig..:-) Liker ikke den høye musikken der, men det vare heldigvis ikke så lenge... Da vi kom hjem pakket vi sekken med pølser og kakao, og tok oss en liten tur til Nakkestad, det var kjempesupert, vi var der sammen med tante My, onkel Morten og  Noah,... Det regnet litt, så vi måtte grille pølsene i garasjen.. det gikk strålende bra det..

Mormor og Matta har vært i Spania kjempe lenge nå, nå må de snart komme seg hjem, vi holder jo på å lengte oss ihjel her hjemme..Kommer dere snart???

På onsdag var jeg, Mamma og Siv på tur til Kristiansand, vi skulle stille på walkerene mine, det gikk kjempe fint, jeg oppførte meg som vanlig eksemplarisk..:-) Neste gang jeg skal til hjelpemiddelsentralen er det nok for å få ett nytt hjelpemiddel, jeg skal nemlig få "innowalk", skal fortelle mer om den senere, men jeg tror det blir kult:..:-)

Det var alt fra meg ikveld, ha en fortryllende uke alle sammen..:-)

klem fra Adriansen

1 kommentar: