MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 28. oktober 2012


Hei hei, her er jeg igjen endelig..:-)

Jeg har det kjempe fint, har hatt ei fin helg, som begynte med besøk på Hagestad.. Jeg sov der fra fredag til lørdag, vi spiste pizza og var på tur til Alleen, jeg koste meg masse.. På lørdag var Elisa og Emilie barnevakter for meg, jeg liker det, men jeg måtte legge meg, så typisk altså..:-) I dag var vi på søndagsskolen, det var topp:::-) På øverste bilde fikk jeg lov å prøve den nye parykken til tante My, hun var så kry av den, hun har nemlig lenge ønsket seg rosa hår.. Hun og Noah skulle i bursdag, derfor pyntet hun seg litt ekstra:.:-) Men, jeg må vel nevne at Noah hadde også kledd seg ut,,, ellers blir du vel litt sur på meg tante??? for det virker jo noe spesielt å gå rundt i rosa parykk..:-)

På onsdag skal jeg og Siv på tur, til Kristiansand, vi skal til hjelpemiddelsentralen og stille på walkerene mine, det blir bra, regner med vi skal kose oss litt etterpå, gøy på tur i skoletida, da må jeg jo ha fri, det synes Elisa er urettferdig:::-)

Ha en super, duper fin uke alle sammen:-)

Klem fra Adriansen

2 kommentarer:

  1. Hi hi Adrian du er jo like fin som meg med parykken på :-)

    SvarSlett
  2. Liker den nye sveisen, Adrian ;)

    SvarSlett