MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 25. november 2012

Hei og hallo alle sammen!!!
I dag tenkte jeg at jeg skulle fortelle om alt det gøyye jeg har gjort idag..:-)) Det begynte med at jeg og Mamma laget colakaker, og de ble knallgode kan jeg bare fortelle dere.. Pappa og Leah kjørte for å hente Elisa, hun har vært på leir i helga, derfor kunne jeg og Mamma bake i fred.. Da de andre kom hjem bar det rett opp på hytta til Bestemor og Bestefar, der var det grøtfest med både pakker og quiz.. Det var kjempe koselig..:-) Etter dette var det hjem for å bake kakemenn, ja idag var vi virkelig i bakemodus, jeg liker kjempe godt være med å bake. Leah også, men hun kunne ikke være med lenge, for hun spiste bare opp deigen....

Nå skal jeg ha ei fin uke, og jeg skal glede meg til neste mandag, for da blir jeg nemlig 9 år.. Vi skal ha familieselskap på søndag, lurer på om jeg får noe fint da???

Ha det fint alle sammen..:-)
Klem fra Adriansen..:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar