MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 15. april 2012

Hallo igjen!! Da var jeg her igjen, jeg har hatt ei kjempe fin uke, siden sist.. veldig greit å komme igang igjen etter påske.. Og vet dere hva??? Her om dagen fortalte jeg med snakke boka mi, at jeg måtte på do, hi,hi... Stilig..:-) Alle var så krye av meg, det er nemlig første gangen jeg har "fortalt" noen noe..., på eget initiativ.. Det var jeg og Liv som jobbet på dataen, Jeg har nemlig snakkeboka mi på data også, den er lettere å bruke der, for datamaskinen skjønner lettere hva jeg ser på... Vi skal snart søke om at jeg kan få en liten data på rullestolen min også, det blir kult.... Her den ene kvelden fortalte jeg Mamma at jeg ville ha knekkebrød til kveldsmat...:-) Jeg kommer til å bli en racer på dette, etterhvert...Jeg kommer til å bli en ordentlig masekopp, skal dere se...:-)

En annen stor nyhet i vårt hus, er at Leah gikk 15 steg igår, hun var kjempe kry, og gliste fra øre til øre.... Idag klatret hun opp til meg i stolen min, da måtte jeg bare skrattle, hun er morsom den lillesøstera mi... Og hun gir meg kos støtt og stadig..

På fredag tok jeg meg en liten tur til Hagestad, der sov jeg til lørdag.. Jeg hadde det kjempe fint, jeg koser meg der,.. Ida har fått hest, den er kjempe stor og veldig fin, jeg liker å se på den når den er langt borte...:-)

Det var alt for ikveld folkens, snakkes snart igjen..:-)

Klem fra Adrian den snakkesalige..:-)

1 kommentar:

  1. Hei vennen min.Nå gleder mormor seg veldig til¨å komme hjem og høre om snakkeboka.Vi gleder oss til å se dere igjen. Klem fra mormor og matta.

    SvarSlett