MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 22. april 2012

Hallo i luken!!! Her er jeg igjen, jeg har det fint, og har hatt ei fin helg.. I dag gikk vi på søndagsskolen hele gjengen,, men det hadde jeg rett og slett ikke lyst til, og jeg ville ikke gi meg,... Derfor gikk jeg og Mamma hjem, lykkelig var jeg igjen, for jeg vant den kampen også.. Mamma trodde jeg hadde feber, men da måtte hun tro om igjen, jeg var frisk som en fisk, ville bare hjem og se på TV, jeg..:-) Mamma ble litt sur på meg, for at jeg laget sånn oppstyr..... Nok om det,,, på fredag var jeg hos tannlegen, jeg hadde mistet en bit av ei tann, så Mamma bestilte time.. Det viste seg at jeg hadde hull i tanna, og at den derfor hadde sprukket... Heldigvis var det i ei melketann, så jeg slapp å bore... Jeg må nemlig på sykehuset i full narkose, hvis jeg må gjøre noe spesielt med tennene.. Derfor må vi skjerpe oss med tannpussen, så jeg slipper det..... Jeg gleder meg til i morra, da kommer Mormor og Matta hjem fra Spania, jeg gleder meg masse til å se de igjen, de lengter nok veldig til meg....:-)Ellers er det bading igjen i morra, det blir bra, det gleder jeg meg til...:-) Dette var alt jeg hadde på hjertet ikveld, vi snakkes snart igjen::.:-) Klem fra meg

3 kommentarer:

 1. Hei Adrian og de som hjelper deg med å skrive her :-) Jeg har fulgt bloggen din lenge nå, og som regel kommer det et innlegg i uken, eller annenhver. Men nå har det gått lenge siden sist... Så blir litt bekymret! Håper alt er bra med dere! Stor sommerhilsen fra en ukjent trofast følger :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen.:-) Jeg og mamma, som skriver for meg, er så glade for å høre at det er folk der ute som leser bloggen vår... Må si det som det er, vi trengte bare en liten pause i blogginga.. Alt er bare bra med meg, jeg nyter sommeren, og har travle dager..:-) Men nå er vi snart klare til å blogge igjen, koselig å høre at vi er savnet, det gir ny inspirasjon...:-)
   Klem fra Adrian og Wenche

   Slett
 2. Så godt å høre alt er bra med dere :-) Ble så bekymret... Forstår godt dere har travle dager! Og at blogging er noe man ikke rekker til tider! Veldig glad for svar :-D Håper dere får en flott sommer!

  SvarSlett