MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 3. juni 2012

Hallo alle sammen!! Nå er jeg endelig her igjen, jeg tok meg en aldri så liten bloggepause, tror jeg fikk litt skrivesperre der ei stund.. Men, nå er jeg tilbake...:-) Jeg har det bare fint, som vanlig er jeg travelt opptatt med skole, turer, kontroller og andre ting.. Jeg har vært på mange fine turer, både med familien og alene.. Idag foreksempel var jeg og tante Kristin på tur til "Barnas dyrepark" i Lindesnes, det var kjempe koselig, jeg så både griser, katter, hunder, fugler, kuer og mange andre.. En super ettermiddag med ei super, duper snill og god tante K..... Jeg har også vært innlagt på sykehuset siden sist, jeg måtte ha en liten operasjon( for ikke å gå innpå detaljer, var det under navlen og over knærne, hi hi)Uansett det gikk kjempe fint,Pappa var med meg, vi lå der 2 netter. Mamma og Pappa sier at jeg er den tapreste og flinkeste gutten i hele verden, og det må jeg nok si meg enig i....                                                                                                                                                                                                                                                                             Jeg kom plutselig på at jeg ikke har gjort som jeg lovet, nemlig å ta bilde av den nye snakkeboka mi,og vise her på bloggen, jeg skal nok snart få gjort det.. Boka mi får stadig flere ord, selv om jeg ikke klarer å bruke den aktivt selv, synes jeg det er spennende å bruke den, og bli forklart gjennom den hva jeg skal.. Siv er er kjempe flink til å utvide den, Mamma skriver opp hva vi trenger, og Siv "mekker", hun er kjempe flink....                                                                                                                                                                                                                                     På tirsdag skal hele Berge BArneskole til Kilden i Kristiansand, det blir spennende, vi skal kjøre buss, jeg gleder meg til det.. På onsdag skal vi ha aktivitetsdag på skolen, da skal jeg og Siv på rusletur på Neset, Mamma og Leah skal oså være meg.. For ei bra uke dette blir, skal komme tilbake med oppdateringer..:-) Ha det bra alle sammne, jeg lover at vi prates snart igjen...:-)                                                                                                                                                                                                                                                  Klem fra ADRIAN

2 kommentarer:

 1. Så koselig å høre fra deg igjen Adrian :-) Godt å se at du har så spennende dager med herlige mennesker :-) håper du får en flott sommer!

  SvarSlett
 2. hørtes ut som om du hadde det koselig i dyreparken med tanta di ja!!!dere to kan det å kose dere sammen!!
  og takk for fine turer vi har hatt med deg også!!!Og ikke minst den vi skal ha om 3uker bare...............spania here we come;)
  vi gleder oss til du skal vise oss rundt, der du er lomme kjent Adrian!!
  klem frå naboan!!

  SvarSlett