MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 7. mars 2012

Hei alle sammen..!!! Her var jeg endelig igjen, jeg har det veldig fint, med skole, SFO, ja alt det vanlige...:-) Tenkte jeg skulle skrive fra babyboka mi igjen idag::


" Hei lille prinsen

I natt har du faktisk vært helt konge - når det gjelder å drikke på flaske!!! To måltider har du fått i natt, og begge to har du sugd i deg 60ml på no time.. Det har vært skikkelig gøy å gi deg mat.. Du har sugd skikkelig kraftig på snokken, så høylydt at barnepleier Unni kom i døra, og lurte på hvem det var som var så voldsomt sulten!!!! Og så var det altså deg, Adrian!!!


Gleder meg til å passe deg igjen, lille gode venn.....


Klem fra Karin" ( Fra 19. desember 2003 )Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar