MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

mandag 27. februar 2012

Hei og hå!!! Plutselig var det alt blitt mandag, skulle vel strengt tatt blogget igår, men bedre sent enn aldri..:-) Som dere ser utfra bildene har vi hatt ei strålende helg.. Vi har vært på Knaben, på besøk hos noen venner, de har ei kjempe fin hytte, og vi fikk til og med lov til å sove der... Heldige vi....:-) Vi var på skitur både lørdag og søndag, Pappa er super, duper flink til å dra meg i pulken, jeg nyter det... Elisa var ikke med, hun var på leir, jeg lurer på om hun angrer?? Gjør du det, Elisa???Ellers har jeg hatt ei fin uke på skolen, ikke så mye som har skjedd for min del, bare det vanlige... Denne uka er det jo høstferie, da er jeg på SFO.... I dag har vi laget pizza, alle fikk lage hver sin, det var kjempe godt.. I morra skal vi på tur, jeg lurer på hvor ferden går????


Det var alt jeg hadde på hjertet idag, ha det bra alle sammen...:-)


Klem fra meg
1 kommentar:

  1. Ser ut som dere hadde en kjempefin tur,tipper Elisa angrer litt!:) Så du har høstferie,Adrian? Jeg har vinterferie ser du;) Klem fra tante K :)

    SvarSlett