MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 10. april 2011Hei og hå alle sammen!! For ei super fin helg jeg har hatt...:-) Alt det gøye begynte på fredag, for da var nemlig jeg og Pappa i badeland, det var supert.. Jeg blir fort litt kald i vanlige basseng, men da er det så deilig å kunne gå inn i det varme..... På lørdag var vi på superbasar i Frikirka, der vant jeg fruktkorg, er jeg ikke heldig??? Elisa vant forresten 3, hun var enda heldigere.....

I dag var vi sammen med en hel gjeng på stranda ved Skomrak, det var kjempe gøy.. Vi griller pølser, kake, chips - det var ikke måte på hvor mye vi koste oss... Som dere ser på bilde, var det til og med svaner der...:-)
I morra er jeg klar for skole igjen, da er det jeg og Rita som skal kose oss... Nå er det jo bare 1 uke igjen til påskeferien, det blir godt med noen dagers ferie, da skal vi kose oss masse, med grilling og eggekoking.. Vi tror vi tar oss en tur til Nakkestad, noen dager.... Lurer på om Leah liker seg der???? Tante Myrthle vil at vi skal komme til Ljosland også, vi får se på det - er fryktelig lenge siden jeg har vært der. Men jeg og Pappa er nok ferdige med skisesongen for denne vinteren,,, men på Ljosland kan man gjøre mye rart...:-)

Ha det fint, snakkes snart igjen...:-)

2 kommentarer:

  1. Du er heldig vennen! Høres ut som du har hatt en kjempe fin helg,gøy å være på basar sammen med deg i går:) Kos deg masse på skolen i morgen også håper jeg at dere også får til en liten tur på hytta til bestemor og bestefar også i påska;) Klem tante K

    SvarSlett
  2. Halloooo, det er heeeeelt sikkert at dere skal til Ljjosland i påska :-) Dermed BASTA! Kan du si det til mamma og pappa :-) 1000 klemmer fra tante My.

    SvarSlett