MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 6. april 2011
Hei og hopp alle sammen!!!!! I dag er lillesøsteren min 4 uker, nå begynner jeg å bli ganske vant til henne.... I dag holdt jeg henne i fanget for første gang (som dere ser på bildet) Jeg holdt henne kjempe godt,,,Jeg var så redd for å miste henne.. Hun må jo forstå at storebror passer på henne, for det er jo sånn, at storebrødre passer på lillesøstre...:-)

Ellers var jeg jo på kontroll på sykehuset igår, det gikk kjempe bra.. Jeg og Pappa skulle egentlig gå, men Mamma og Leah ble også med.. Begge jentene oppførte seg ganske så fint, så de kan godt bli med på tur igjen....:-) Idag har jeg og Siv laget påskepynt på skolen, vi laget gult avtrykk av hånda mi, så ble det til en fin påskekylling... Vi er faktisk noen ekte kunstnere!!!!!!!!!!!!!!!

Hadet bra alle sammen......!!!

1 kommentar:

  1. For noen fine goll :-))) 1000 klemmer fra tante My.

    SvarSlett