MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 13. april 2011Hei, her er jeg! Jeg har vært så opptatt denne uka at jeg ikke har blogget. På det ene bildet står jeg i ståstativet og kikker på dataen. Det andre bildet er det meg, Elisa og Kitty som koser oss. Jeg sa at jeg hadde hatt det travelt, på mandag var jeg på tur med tante My og Noah. Siden Noah var med så ble det en del springing på meg. Jeg ble helt svett. Leah var også med. Jeg liker godt å være ute nå som været er så bra. Leah likte også å være ute, hun var helt stille. Er det mulig, hun er ei bråkebøtte til vanlig.

Tirsdag flyttet vi for tante Kristin, det gikk veldig fint. Hun har kjøpt seg ei fin leilighet. Jeg var sammen med Kristian, fetteren min. Han er kjempesnill- Kristian var med på dugnad idag. Det var i Frikirken, det var masse som måtte gjøres. Nå er det leggetid for arbeidsfolk. Ha en fin dag folkens.. vi prates....

1 kommentar:

  1. Tusen takk for flyttehjelpa Adrian,du var kjempe go!!!!:) og takk til pappa svein også!;)Snakkes!:) Klem fra tante K

    SvarSlett