MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

torsdag 2. desember 2010


Hallo alle sammen!!!!!!! I morra er det bursdagen min, tenk 7 år, det er mye det... Vi har hatt miniselskap hjemme idag, fordi i morra skal jeg på overnatting hos tante Myrthle og de... Vi hadde taco til middag, og is og eplepai til dessert, det var kjempe godt... Mange dager siden jeg har spist så mye... Jeg fikk også gaver, ett spill som heter "tumblin monkeys", det er favorittspillet mitt på SFO, og nå kan jeg spille det hjemme også... Jeg tror jeg tar det med i morra til tante og de..... Jeg fikk også ny thermos, den skal jeg bruke i morra på turdagen på skolen..... En fin dag har jeg hatt....

I dag på skolen hadde jeg besøk av en mann som hette Eivind, han kom helt fra Arendal, og han er synspedagog.... Han kikket på meg, og prøvde å finne ut av hvordan synet mitt egentlig er.... Alle synes det er vanskelig å finne ut av hvordan synet mitt er.... Så vi skal prøve å teste litt ut på dataen.... Uansett så synes alle at jeg er kjempe flink, det er det viktigste......)) Ha det bra...:)

6 kommentarer:

 1. Hei Adrian
  Vil få gratulere deg med dagen din i dag! Kos deg en masse :-)

  Monica

  SvarSlett
 2. gratulerer med den store dagen din!tenk 7år!!

  klemmer i fleng fra stolte naboer:
  emmeline,aurora,mathias, elin og endre

  SvarSlett
 3. Hip hurra - Gratulerer med dagen Adrian!!
  Ha en kjempekoselig dag hos tante. onkel og Noah.
  Hils de masse og ha en super dag!
  Mange klemmer til deg fra Karin (og Phoebe):-):-)

  SvarSlett
 4. Masse gratulerer med dagen Adrian, Jeg håper du får en super dag og en super overnatting hos tante, onkel og Noah.
  God helg, selv om det er super kaldt ute.
  Hilsen Yvonne

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen Adrian:)
  Klem fra Aina:)

  SvarSlett
 6. Hei Adrian. Gratulerer så masse med dagen, sju ganger hipp hurra! 7 år og stor gutt.
  Masse klemmer fra Anne Beth og Elisabeth.

  SvarSlett