MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 27. oktober 2010Hei!!!!!! Vi har tatt bilde på skolen, var ikke jeg og Elisa fine??? Vi var faktisk ganske fornøyde selv også............ Ja, dagene går, idag har det vært ei dame fra HABU på skolen, som skulle prate litt med de voksne om dataen min, jeg traff henne ikke, men tror hun lærte dem noen "datatriks"... Ellers så gleder jeg meg veldig til i morra, da skal jeg nemlig være med hjem med Siv, for jeg skal i bursdagen til gutten hennes, Mathias... Han går også i 1 klasse, og jeg har blitt veldig godt kjent med han, han er kompisen min......

I ettermiddag tok jeg og Mamma oss en liten tur til Mormor og Matta, det er kjempe godt å ha de hjemme igjen....

6 kommentarer:

 1. Ja, dette var jo to flotte skolebarn :)

  Snakkes!
  Cathrine

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder:) Er innom bloggen din hver dag. Fin blogg!

  Hilsen Stine

  SvarSlett
 3. Veldig koselig å høre at du følger med på bloggen..:) Det setter vi veldig pris på..:) Og alltid koselig med kommentarer....:)

  SvarSlett
 4. Kjempefin blogg du har Adrian:-) Her skal jeg følge med på alt det gøye du finner på hver dag;-)
  Hilsen Monica

  SvarSlett
 5. Så pene barn, Wenche! Synes Elisa er veldig lik deg på bildet. Hilsen Heidi (mammaen til Eirik som stadig kikker innom her).

  SvarSlett
 6. For noen fine barn!! Synes det mangla noen tenner på Adrian!! Stillig. Dæ au å store di bli! Kjekk gutt og søt jente. Hilsen Marianne

  SvarSlett