MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

fredag 29. oktober 2010


Hei alle sammen..!!!!! Kan tro det var gøy i bursdag igår, der skulle dere vært... Vi spiste pizza og sjokoladekake, nam,nam..... Som jeg sa tidligere, var det ei dame fra HABU på skolen på onsdag, jeg tror de voksne lærte kjempe masse: For jeg skal nemlig få en snakke bok ( det er en bok med store bilder som jeg tydelig kan vise med øynene mine, hva jeg vil ).... En liten en fra begynnelsen vel og merke.. Men, det blir spennende om jeg kan klare å bruke den, det gjør jeg nok, for jeg er kjempe flink.....

I dag har jeg hatt turdag på skolen, jeg og Rita var kledd i regntøy fra topp til tå.... egentlig ganske deilig å være ute i regnvær når man er godt kledd... jeg spiste ostesmørbrød - det er kjempe godt.....! Men, nå er det helg - og i kveld skal jeg, Elisa og Mamma kose oss med X - faktor, det liker vi ungdommer, både store og små... Snakkes snart igjen... Klem fra meg (Adrian altså)

1 kommentar:

  1. Skikkelig bra bilde :-) Du på toppen og tante på bunnen :-)

    SvarSlett