MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 6. juli 2010

Hei... Noen kjappe ord før jeg legger meg.... I dag har jeg vært sammen med Siv i barnehagern, vi var på tur til stranda, og vi hadde en super dag!!!!! I ettermiddag har vi, sammen med hele Mammas familie vært på hytta på Nakkestad og spist fiskesuppe.. Noen fikk "grandis", det gjorde jeg også, jeg synes det var det beste..
Etterpå var vi ute å kastet frisbee, det var gøy - noen rokket også med rokkeringen, og da vant, ikke overraskende, Mamma (viktige ting er det verdt å nevne) tante Lene var nesten like god :) Mormor og tante Myrthle trenger nok å øve mer til neste konkurranse....

Atter en fin sommerdag har flydd av sted, vi snakkes igjen:::::::::::::::: God natt:))

2 kommentarer:

  1. hørtes ut som en knall dag!!!!men neste gang en dere ser en båt ligge stille nedenfor hytta, er det fint om dere vinker igjen;-)dere er observert!iallefall elisa,hun galna seg noe vilt på terassen!!!!!

    og stilig nytt design på bloggen din adrian! Det likte vi!!!

    SvarSlett
  2. Ja, neste gang skal vi følge nøye med, det er helt sikkert... Gøy med litt forandring.....

    SvarSlett