MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 15. juni 2010

Hei og hå!!!!!!!!!!!! I kveld var siste gangen for svømmekurset, jeg har vært på. Litt trist, det har vært kjempe gøy å være med på. Nyttige badetips har jeg også fått. Tusen takk Marianne og Ronny, for et supert kurs, håper vi treffes igjen.. jeg treffer ihvartfall Mammaen din Ronny:)) Jeg ble kjempe stolt over diplomet jeg fikk, og ikke minst den kule t-skjorta. Mamma eller Pappa må få tatt bilde av meg med den, og legge det ut på bloggen, slik at alle kan se......... Åisann, nå glemte jeg og fortelle at vi fikk softis også idag, for en fin avslutning.......
I dag var Elisa, Noah og onkel Morten også i badeland, de fikk prøvd den nye sklia på "Øya", det var hvis kjempe kult.....Den skal jeg også prøve, når jeg blir litt større!!!!

Man blir ganske sliten av å bade i varmtvannsbassenget, så derfor ble det bare disse ord fra meg i kveld.... God natt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

 1. Hei Adrian!Du har vært en super svømmegutt å hatt på kurs. Håper ikke det blir lenge til vi møtes igjen.
  Nå har jeg akkurat sittet lenge i telefon for å få byttet billetten min fra Kjevik i morgen til Sola heller.Det gikk,så nå kommer jeg meg avgårde;)

  Nyt t-skjorta,diplomen og den søte kremsmaken i magen og ikke minst kos deg i Spania!!!

  Marianne

  SvarSlett
 2. Så bra når det ordner seg...God tur til deg Marianne !! Og masse lykke til med treningsleir og konkurranser. Vi heier på deg :) Ha en strålende sommer begge to!!!!!

  Klem Adrian og Wenche

  SvarSlett