MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

mandag 14. juni 2010


Hallo alle sammen :) I dag har jeg hatt en fin og lang dag. Det begynte med barnehagen, der koste jeg meg med Stina . Men, da vi var på lekeplassen skjedde det. Peggen min datt ut.... Krise..... men, heldigvis kom "søster" svein og tok tak i saken. vi har alltid en "knapp" i reserve hvis dette skjer. For de som ikke vet, er peggen en dings som går rett inn i magesekken, slik at jeg kan få mat uten å spise den vanlig. Vi bruker den litt hver dag, de mener hvis at jeg er litt for tynn.... Men, jeg liker best å spise med munnen min, jeg....... Tilbake til saken.. Pappa ordnet opp, det viste seg at knappen var punktert. Det kan skje innimellom, ellers skifter vi den ca 2-3 ganger i året. Det er viktig at den blir satt fort inn igjen, for ellers kan hullet begynne å tette seg. Det gikk heldigvis kjempe fint i dag.

I kveld har jeg vært på svømmekurs igjen. Det var deilig, jeg har fått en ny badedrakt, som var super grei. Marianne og Ronny er kjempe flinke til å holde kurs for oss - og ikke minst kjempe snille... I dag var det Mamma og tante Myrthle som var med meg, tror de synes det var veldig greit de og.. i morra skal jeg igjen, for siste gang................. Snakkes i morra......................
(bilde i dag, Jeg i bassenget i Spania)

2 kommentarer:

  1. jepp!!vi viste at du skulle til lekeplassen vi! vi traff dere på veien dit i dag,dvs:jentene stod ved veien og hang(som vanlig når vi sløver hjemme;-)og plutselig hørte jeg emmeline sitt særpregne rop etter ADRIAN!!!!morsomt altså!!!!

    huff med peggen da!godt søster svein kom i en fart!!!!!!!

    sees sikkert i mårra!!!!

    SvarSlett
  2. Ja, den jenta er virkelig glad for å se Adrian, kanskje en av hans største fan?????? :))

    SvarSlett