MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

torsdag 1. april 2010

Vet dere hva som skjedde idag??????????? Elisa ble spist av en elg, men heldigvis kom hun ut i god behold, senere på dagen.................... Dagen begynte som dere forstår, med en god dose dramatikk. Men når enden er god, er alt ting godt!

I dag har vi som jeg skrev i går, vært på hyttetur hos Bestefar og Bestemor. Der var slekta fra fjern og nær samlet ( mest fra nær egentlig ). Tanter, Onkler, søskenbarn, tremenninger, oldemor, jeg nevner ikke fler - det var fullt hus og stormende jubel. Vi spiste ertesuppe nam, nam, pølser, kaker, godteri osv. Hm., vi glemte visst eggene. Pytt på, de tar vi en annen dag. Det var kjempe koselig, jeg liker å være på hytta nå. Det gjorde jeg ikke før, vet egentlig ikke hvorfor, av og til skriker jeg uten helt å vite hvorfor. Men nå som jeg har blitt 6 år, så prøver jeg å være stor gutt................Påskeharen kom heldigvis ikke!!!!!!

I ettermiddag har jeg og Mamma spilt spill. Jeg har fått ett nytt spill, hvor jeg kan trykke på bryteren min. Det er nesten som ett lykkehjul, når jeg trykker på bryteren, snurrer pila, og ender på ett tall. Idag var det første mann til 20 poeng, jeg fikk 36 poeng, og Mamma 15. Hi, hi "the Winner is Adrian". Jeg slo henne faktisk ned i støvlene. Gøy spill... Snakkes i morra!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Heia Adrian.. det er så kjempefint å lese om deg Elisa, mamma og pappa... nå kan jeg mere følge med i hvordan du har det å hva du holder på med..Stor klem fra tante Reidun..:-)

    SvarSlett