MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

mandag 5. april 2010

Tittei! Må vel skrive litt idag også. Siste fridag i påsken. Jeg har gått helt vill idagene. I morgen blir det spennende i barnehagen! Da kommer en drøss av folk som skal hjelpe til med å sette opp blikkpeking for meg. For dere som er interessert kan dere se på denne linken (Hvis pappa får det til da..)

http://www.tobii.no/corporate/usercase/meet_sebastian.aspx

Jeg tror det blir noe liknende jeg skal prøve. Det er viktig å holde hodet stille, og det har jeg blitt mye bedre til. Jeg er litt skeptisk til at det skal komme så mye folk å se på når jeg prøver ut, kan ikke si at jeg liker det. Det blir mange ukjente, ikke min sterke side...Må vel ta meg sammen. Satser på at det går bra.
Litt stilig at jeg er en av de yngste i Vest Agder som skal få prøve ut dette. Elisa sa ikveld at hun også ønsket seg en datamaskin. Tror ikke at hun får det enda...

Jeg og pappa var på tur i ettermiddag. Jeg liker veldig godt å være ute. Jeg holdt pappa i handa når vi var ute i rullestolen. Herlig å komme seg ut.
Nei, det er vel på tide å slutte av. Jeg lover at jeg skal fortelle om min dag i barnehagen imorgen.. Ha en fin kveld alle sammen, vi prates..

4 kommentarer:

 1. mange millioner lykke til i mårra adrian!!!du er tøff!blir spennende med denne maskinen din!den må vi se!og ikke minst høre!!!!!!!

  SvarSlett
 2. Det blir en kjempe spennende dag i morgen, skjønner jeg. Ønsker deg masse lykke til. Jeg er sikker på at det blir bra, men det er lov å være litt nervøs når det er første gang. Jeg gleder meg til å lese hvordan det har gått i morgen. Ha en flott uke i Barnehagen.
  Hilsen Yvonne

  SvarSlett
 3. Lykke til i morgen vennen, det blir knall spennende.
  Er du klar til super tirsdag. Det er jeg, ser deg da. Klem tante My

  SvarSlett
 4. Blir spennende, å høre hvordan dagen din i barnehagen har vært....

  SvarSlett