MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 6. april 2010


Hallo!!!! Det var veldig godt å begynne i barnehagen igjen, nå hadde jeg hatt ferie lenge nok, og idag har det skjedd masse rart.. Men, det rare er at jeg ikke merket noe til det. Jeg har hatt en helt vanlig barnehagedag, sammen med Stina. Jeg har stått i Walkeren, og gjort det jeg pleier å gjøre. Kan tro jeg ble overrasket da jeg hørte at Mamma og Pappa hadde vært der, uten å si noe til meg. Ganske frekt, spør du meg......................Ja, til og med Elisa hadde vært der, mistenksomt.....Det kom hvis en mann fra Nav, som har satt opp en data til meg; og den skal jeg prøve i morra.. Det som er stilig er ; At jeg, og Linda skal sitte på ett rom, med den nye dataen, da skal jeg prøve å styre dataen med øynene mine. Dette blir filmet "live" sånn at alle de andre kan sitte i ett annet rom å følge med på en tv, stilig.... De måtte ha hjelp Av Elisa idag, slik at dataen ble justert inn slik at det passet hennes øyne ( kalles hvis kalibrering). Hvis det var vanskelig å få til med meg, kunne man bruke hennes kalibrering, som visstnok er ganske lik på min, siden vi er søsken. Elisa er god å ha, lurer på om hun kan gjøre min jobb i morra, kan vi klare å lure de????????

På bildet idag, ser du meg og Tante Myrthle. Vi er bestevenner og jeg er tante sin gutt. Jeg er veldig glad i henne, og jeg har en mistanke om at hun også er "Adriandalt"???? Hun pleier å ta meg med på supertirsdag i Frikirka. Det liker jeg godt, der lager vi masse rare ting, idag bakte jeg boller og de var kjempe gode. Jeg liker å være i Frikirka, her går jeg på søndagsskolen også, så her kjenner jeg nesten alle barna, her er gøy å være!!!!
Snakkes..............

2 kommentarer:

  1. Heeeia.. Kult bilde av deg og meg :-)Klart tante er "Adriandalt" Du er jo min!
    (Det liker ikke mamma at jeg sier, gjør hun vel? Hun sier at du er bare hennes goll) Det blir knall spennende i morgen, jeg gleder meg veldig til å se den nye dataen din. Ser deg i morgen. Klem tante My.

    SvarSlett
  2. Hei på deg Komips! Det er godt du har Elisa som kan hjelpe til :)
    Gleder meg til å se deg og den nye dataen din i barnehagen i morra!

    SvarSlett