MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 7. april 2010


Hei og hopp!!!1 I dag var Mamma og Pappa skikkelig krye av meg, jeg var sååååååå flink. Det aller beste var at de folkene jeg ikke kjente, faktisk var kjempe snille. Jeg trengte ikke gjøre noe jeg ikke hadde lyst til... For å bruke data med blikkstyring, er det veldig viktig med hodekontroll. Der må jeg innrømme at jeg sliter bitte litt, selv om jeg har blitt mye bedre til å holde hodet enn jeg var før, så kan det av og til bli litt tungt. De hadde med ei ny hodestøtte til stolen min, men det var ganske ubehagelig, der var det en "dings" i panna mi som skulle holde hodet mitt på plass. Det var rett og slett irriterende, så det endte med at Stefan måtte holde hodet mitt musestille, og da klarte jeg blikkstyre, hvis jeg gadd...., og det var noe spennende og se på...Mamma og Pappa satt i ett annet rom i dag også. Imorgen skal jeg også jobbe med blikkpeking, håper det går like fint da. Pappa har lagt ut et bilde som viser skjermen som jeg så på. Nei, nå er det nok for idag, prates imorgen..

2 kommentarer:

  1. Så spennende med blikkpeking! Vi følger spent med på bloggen og gleder oss til å høre hvilke erfaringer dere gjør dere med den nye dataen. Lykke til!

    Hilsen Heidi (mammaen til Eirik).

    SvarSlett
  2. Spennende! Blir kult å se om dette funker, og i det hele tatt se deg i aksjon! Du er superkul Adrian :)

    SvarSlett