MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

torsdag 8. april 2010

JIIIIIPPI..................... I dag fikk jeg med meg den nye dataen hjem, jeg skal få to stykker, men til og begynne med tar vi den med frem og tilbake mellom barnehagen og hjemme. Det var gøy¨å prøve den i dag også. Men Pappa sier at jeg må trene masse for å lære å bruke den ordentlig. Målet er at når jeg blir større skal jeg bruke den til å prate med, slik at andre kan forstå hva jeg vil. I hele ettermiddag har Pappa prøvd PCen min, jeg må bare passe på at jeg også får sjansen, for Pappa er nemlig litt "datanerd".

I ettermiddag, når Mamma var på jobb, var jeg og Elisa Hjemme alene - bare mens Pappa handlet altså. Vi hadde grandiosa til middag. Jeg og Elisa synes Pappa er kjempe flink til å lage mat..... Vi synes det er gøy å være hjemme alene, vi er jo så store, jeg skal jo faktisk begynne på skolen snart, og Elisa hun er kjeeeeempe stor...

2 kommentarer:

  1. syns jeg ser pappa-svein der nede foran den tøffe dataen din!!!!!!!!!vi kommer ned i morgen for å se den adrian-venn!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  2. Så gøy Adrian at du har fått dataen med deg hjem. Vi gleder oss til å komme hjem og se deg bruke den.Nå må du være flink til å øve så du kan vise oss hvor flink du er.Hils til storesøster og"storebror" når du ser han. Kyss og klem fra mormor og matta.

    SvarSlett