MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

fredag 9. april 2010

Hei, hei livet er bra, sola skinner og jeg har det bra............. og det er helg.
Etter ei travel men, spennende uke i barnehagen, skal det bli godt å slappe av ett par dager. I dag i barnehagen var jeg ute nesten hele tiden, det var Stina som passet meg. Jeg elsker å være ute, spesielt å springe i walkeren min.

I ettermiddag hadde vi besøk av naboene våre; Emmeline, Aurora, Mathias, Elin, Endre og Henrik, Silje og Tom pluss at Noah ("storebror") også var her. Vi var på Knøtten, og henta mat, dere tror kanskje at det var Pappa som sto for maten i dag også???Faktisk ikke, det var godt samarbeid, mellom gode naboer.. Mathias fikk prøve den nye pcen min, tror han synes den var skikkelig kul!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar