MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

lørdag 10. april 2010


Fin lørdag................I dag har det vært skikkelig fint vær, det liker jeg, da kan jeg være mye ute. Jeg og Pappa var til og med til Alleen og kjøpte is, nam, nam. Både jeg og pappa liker is veldig godt, Mamma sier det ikke er bunn i oss. Det gjelder faktisk Onkel Øyvind også,( det er Pappas storebror) han elsker også is. I ettermiddag var jeg ute med ståstativet mitt, der sto jeg i 2 timer. Elisa og vennene hennes hoppet tau, da fikk jeg være med. Elisa dro meg under tauet - det var knall gøy, jeg elsker å leke med de andre barna.

I kveld kom tante Kristin på besøk til oss, da spiste vi pizza, det er veldig godt...
Det er meg og tante dere ser på bildet idag. Hun er ei super tante, som jeg er knall glad i. Hun skal være med oss til Spania til sommeren, det gleder vi oss til, da skal vi herje i bassenget. Etter at vi hadde spist, viste jeg tante hvordan jeg bruker den nye Pcen. Da fikk jeg virkelig dreisen på sakene, hun synes jeg var kjempe flink. Nå skal jeg legge meg..... God Natt....

1 kommentar:

  1. Mamma er god til å lage pizza,den var knall god! Gleder meg masse til jeg skal være med dere til Spania,det blir gøy!:) Adrian,du var kjempe flink til å bruke den nye PCen din...jeg er imponert! Tante fikk lov til å prøve den etter du hadde lagt deg å jeg syntes det var kjempe vanskelig! Knall glad i deg også Adrian (og Elisa,mamma og pappa)

    SvarSlett