MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 4. april 2010


I dag til frokost har vi endelig fått tegnet på egg. Det pleier vi å gjøre hver påske. Vi tegner noe som har med påska å gjøre. I dag tegnet jeg Mor-
mor og Matta under ei palme i Spania. (Noen som ser likheten, egg nr. 2). Etter at vi har tegnet, stemmer vi over hvem som har det fineste egget. I år ble det uavgjort, det kunne ikke Mamma forstå, hun synes hun klart hadde det fineste egget. ( sånn er det hvert år.......) Pappa går som vanlig på med friskt mot, det skal hvartfall ikke stå på innsatsen.......... Elisa er egentlig mest opptatt av å spionere på oss andre.
I dag har hele familien vært skikkelig slappe, det var så vidt Mamma gadd å lage mat til oss. Men med tid og stunder fikk hun dratt seg inn på kjøkkenet. Etter mat ble hun full av energi, og jeg og Mamma dro tante Lene med ut på spasertur i regnværet. Det var skikkelig kaldt og surt. Men, ut på tur, aldri sur...........Egentlig har jeg ikke mer å skrive om idag.........................
Ha det på badet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Hei på deg. Det var noen flotte egg dere hadde malt, faktis ligna de på oss men det var ingen palme vi lå under men under en parasoll på stranda. Kos og klem fra mormor og matta.

    SvarSlett