MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

lørdag 3. april 2010

Halloooooo!!! Enda en dag har flydd av sted, disse fridagene går sannelig fort. Snart er påska over, og jeg skal i barnehagen igjen. Det blir faktisk veldig spennende, for da skal jeg få egen datamaskin. Da skal jeg prøve å styre dataen med øynene mine. Jeg vet ikke om jeg klarer det, for jeg har aldri prøvd det før. Jeg er faktisk en av de yngste i Vest-Agder som får prøve en slik data. Det blir stilig. Mamma og Pappa er nok enda mer spente enn meg, for jeg kan lære veldig mye med å bruke data. Men det blir jo litt styr, det kommer en hel haug med mennesker både fra habu, hjelpemiddelsentralen, kommunen, skolen og Stefan. Hvordan skal dette gå? Jeg skal fortelle mer om dette til uka...........

Vet dere hva, i dag er Elisa syk, stakkars. Det er bånn kjedelig det, jeg er glad det ikke er meg. Jeg og Pappa var på spasertur til Alleen, for å kjøpe godteri til henne. Da ble hun glad, jeg har hørt at godteri kan være god medisin, når man er syk. Tro egentlig ikke det hjalp...... Hun hadde masse feber i kveld, og måtte legge seg samtidig med meg. (litt kult, å være like lenge oppe som henne). Egentlig skulle vi reise til Ljosland i morra, for å besøke Tante Myrthle og de, men vi blir nok hjemme i stedet. Lurer på hva jeg skal finne på da??? Kanskje kose litt med Mamma, jeg liker å sitte å kose i Mammas fang, ihvertfall når jeg har vært i barnehagen. Jeg er litt Mammadalt, men Mamma er enda mer Adriandalt. Det har jeg hørt hun har sagt......... Snakkes!!!!!

1 kommentar:

  1. Hei Adrian ! Det høres ut som du har hatt det topp i påska:) Kjempe gøy å lese bloggen din! Det høres spennende ut med den nye pc-en du skal få etter påske, tenker det blir fint! Synd Elisa er syk, du må hilse og ønske god bedring fra oss i Lunden. Vi har forresten kost oss sammen med dere i påska,og vi må ta en gå tur igjen snart:)
    Klem fra tante.

    SvarSlett