MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

mandag 19. april 2010


Som sagt, så gjordt..... I dag var gitaren min med i barnehagen, det er kjempe gøy å spille på den. Vi tok den med, med ønsker om at kanskje noen i barnehagen har litt gehør, sånn at den endelig kunne bli stemt, det har nemlig ingen her hjemme. Mamma vet hun ikke har, Pappa vil gjerne ha......... Stefan var også i barnehagen i dag, det er kjempe gøy, Stefan er en kuul venn, han tøyser masse med meg. Når jeg begynner på skolen, skal jeg begynne å besøke han på instituttet, det blir litt rart, men spennende...

I ettermiddag var jeg bare inne, jeg og mamma koste oss, vi lagde kake, det liker jeg vanligvis veldig godt, men jeg hadde litt vondt i magen i kveld, derfor smakte det ikke så godt som det pleier. Men jeg, må slutte med den klaginga, for jeg vet nemlig at tante Myrthle hadde 36,5 i feber i kveld, stakkars henne........Håper hun er bedre til i morra????? Ha en super, duper fin kveld alle sammen :)

3 kommentarer:

 1. Det var det jeg visste at du var god til å spille gitar!!
  Og stakkars Tante Myrtle som er syk med 36,5 i feber.. Det kan ikke være lett for henne!!
  Vi får vel satse på at hun ikke blir så mye bedre, fordi da kommer hun til å fryse ihjel:)

  Hilsen Daniel

  SvarSlett
 2. Hei på deg vennen:) Det var gøy at vi kunne se dataen din i går, og det er helt rett at vi ble kjempe-imponerte! Du er så god og vi gleder oss til å følge med videre hvor flink du blir:o)
  Kjempe-kos å være sammen med dere i går! Hils resten av gjengen. Klem fra tante Lene

  SvarSlett
 3. Hallo der... Egler dere på tante, du og Daniel? Frekt altså...

  SvarSlett