MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 18. april 2010

Hallo i luken! I dag skulle Elisa synge i "hanekirka" så hele familien Hauan tok seg ut av huset i formiddag, alltid ett styr å komme seg ut søndag morgen (mamma liker å sove lenge da....) Elisa synger i et kor som heter "Levende lys", hun er kjempe flink til å synge, og jeg liker å høre på henne.

Senere på dagen kom tante Lene, onkel Alf-Reiar og Daniel på besøk, de skulle sjekke ut den nye PCen min. Ikke før kaffen var satt på, kom sannelig tane My, onkel Morten og Noah også på besøk, vi koste oss med is, goderi og brus. Så var tiden inne for at jeg skulle vise hva jeg var god for. Alle inn på mitt rom, nå var det datademonstasjon, jeg fikk vist dem alle hva jeg var god for. Tror de ble skikkelig imponerte, det hadde de hvartfall god grunn til..........................
Etterhvert begynte gjestene å bli sultne, men det eneste Mamma hadde å by på, var 3 pakker grillpølser, det var ikke særlig fristende som søndagsmiddag............ Derfor da gjestene forsto at her var det ikke mye mat å hente, bestemte vi oss for å spise på kinarestauranten. Det var koselig. Etterpå spiste vi kaker hos tante Lene og de, da fikk jeg prøve å spille på Daniels gitar, det liker jeg. Tror faktisk jeg tar med meg min egen gitar i barnehagen i morra, hvis jeg får lov av mamma da..????? Snakkes...................................

1 kommentar:

  1. HEI!!!!!!!!!!! ADRIAN DU ER SNILL OG GREI KLEM FRA ELISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlett