MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 20. april 2010

Hei alle venner! Idag har jeg hatt en fin dag i barnehagen. Jeg har vært med Stina, Siv og Linda. Dagene går fort i barnehagen. Jeg jobber med dataen, står i ståstativ og bruker tid til lek med vennene mine i barnehagen. Idag var jeg, Siv og Stina en tur på skolen. Det er bra at jeg får muligheten til å bli bedre kjent med skolen, da blir det bedre for meg når jeg blir skolegutt i august. Mange av vennene mine skal også begynne på skolen til høsten..

I ettermiddag var jeg og Elisa på Supertirdag i Frikirken. Pappa leverte oss, og jeg var med tante My. Jeg liker godt å være med tante på Supertirsdag. Vi lager mye rart, idag malte vi på blyanter, min ble kjempefin, den fikk både hår og ansikt. Den var så fin at Elisa lurte på om hun kunne få den. Men, det må jeg nok tenke litt på........... Ha en fin kveld folkens, vi prates kanskje imorgen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar