MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 28. april 2010

Hei og hå........ I dag har jeg vært på skolen, og det vaaa kjempe gøy. Ja, faktisk det var veldig greit i dag. Jeg og Stina spaserte, det er deilig å være ute i regnet, hvartfall når man er godt kledd.... Jeg var hos Liv på skolen idag, hun las og sang for meg. Mamma og pappa er glade for at det går bedre for meg på skolen. I neste uke er det førskole. det blir spennende å treffe alle de andre som også skal begynne i 1. klasse. Jeg lurer meg på hvem som blir fadderen min???????????? Jeg er stort sett en grei gutt, men av og til gir jeg uttrykk for at jeg ikke er helt fornøyd. Det er jo helt normalt......., ikke sant???? Det er viktig at de som skal jobbe med meg lærer å "lese" meg.

I kveld har jeg hatt besøk av Bestemor og bestefar. De hadde med skoleboller som vi spiste, det var godt og koselig. Tante My var også innom en liten tur, jeg liker masse besøk... I morgen skal jeg igjen ha en tur på skolen. Jeg tror det skal bli bra. Ha en fin dag alle sammen - Vi prates.............

1 kommentar:

  1. jeg så dere på vei til skolen i øs pøs regnvær jeg!du er og blir en skikkelig tøffing!!!!!!!!!!

    SvarSlett