MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 27. april 2010


Heia............... I dag har jeg atter en dag hatt en fin dag, er litt forkjøla, men det er jo så typisk på denne årstida. I dag har jeg vært i barnehagen igjen, hatt en fin dag sammen med Stina..Jeg hadde besøk av Magnus idag, det er en snill mann som med jevne mellomrom kommer for å stille på walkeren min. Det må gjøres innimellom, for jeg vokser. ( Jeg er blitt skikkelig lang, så lang at Mamma av og til sliter med å bære meg.) Magnus har sagt at det kreves veldig finjustering, når han stiller på min walker, hvis stillinga ikke blir bra nok, klarer jeg ikke å gå i den. Derfor er det superviktig at det blir gjordt ordentlig, heldigvis er "walker Magnus" veldig flink til dette............................

I ettermiddag har jeg vært ute og jobbet i hagen med Pappa, han høytrykkspylte og jeg ronsa i ronsa mi. Det har jeg ikke gjort før i år, derfor var jeg nedi med bena i bakken da jeg ronset. Ett annet bevis på at jeg virkelig har blitt stor.....
I kveld hadde jeg risgrøt til kveldsmat, det er kjempe godt. Jeg har forresten glemt å fortelle at jeg har lært å suge med sugerør, det er skikkelig greit å kunne, en ny verden har åpnet seg for meg....... Utrolig hvor mye greit det er å få tak i.
Jippi, på fredag kommer Mormor og Matta hjem fra Spania, da har jeg ikke sett de på halvannen måned faktisk. Jeg lengter til de, lurer meg på om de har kjøpt noe til meg??????? Snakkes..................
(På bildet ser dere meg på full fart i Walkeren min, jeg er egentlig ganske tøff, om jeg skal si det selv....)

3 kommentarer:

  1. Jippi. ja nå gleder vi oss veldig til å komme hjem til deg, Elisa og Noah. Kanskje vi har kjøpt noe til dere........Klem Mormor og Matta.

    SvarSlett
  2. Jippi jippi jippi har du lært å drikke av sugerør.. Du er skikkelig flink .tante er så kry av deg. 100 klemmer fra tante My.

    SvarSlett
  3. Ja du er jammen meg tøff Adrian! :) Du er flink til å lære deg nye ting, tenker spesielt på den nye datagreia du har fått deg. Hørres kjempekult ut! :)

    SvarSlett