MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

torsdag 25. mars 2010

I dag skal jeg komme med en liten innrømmelse........ Dere er nok spente nå ja. Det er faktisk Mamma og Pappa som skriver for meg. Noen som ble overrasket????? For de av dere som leste bloggen min igår, så vet dere at jeg faktisk er på overnattingsbesøk hos Stina i kveld, og da har jeg ikke tid til blogging.... Nå var det nok mange som fikk hageslepp......Snakkes i morra!!!

3 kommentarer:

 1. Ha ha ha!!
  Så koselig å lese denne bloggen!!Har lagt den til i favorittene og skal bli veldig gøy å følg bloggen!
  Blir jo ikke så veldig ofte jeg treffer dere...
  Adrian,selv om du bruker sekretærer til å skrive for deg,så er du VELDIG kul!!!!
  Klem fra Aina:)

  SvarSlett
 2. Hei Adrian:)
  Så gøy at du har fått deg blogg,nå kan jeg gå inn og se hvordan du har det når jeg vil:):)
  Selv om du bruker sekretærene dine til å skrive for deg,så syns jeg du er KJEMPEKUL!!!!
  Klem fra Aina:)

  SvarSlett
 3. Oioioi...her kom det mange kommentarer fra meg,he he!!!Trodde den første kommentaren min bare "forsvant" siden den ikke kom med,da måtte jeg jo skrive en ny en....he he!!!
  Ja ja,dere får ha en god helg og påske alle fire:)
  Enda en klem fra Aina;)

  SvarSlett