MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 7. april 2013


Hei alle sammen og god søndag:-)

Sola skinner, og jeg har det bra - det håper jeg alle dere andre også har?? Nå har jeg endelig fått "Innowalken" min, noen husker kanskje at jeg har skrevet om den tidligere.. Det er en ståmaskin som beveger beina for meg.. Jeg synes det er litt rart, men synes det begynner og bli gøy å bruke den... De første fire ukene, må jeg bruke den 5 dager i strekk x 4 uker.. Mamma og Pappa må skrive logg hver dag, for hvordan det går.. Det er fordi at de på hjelpemiddelsentralen må ha bevis på at den funker for meg. Den koster nemlig kjempe mye, langt over 100 000,-  kroner. Jeg er veldig glad for at jeg  bor i Norge, for her får vi gratis hjelpemidler, det er ikke sånn i alle land..:-)

Ellers har jeg hatt ei fin helg, med bursdags feiring for Leah på lørdag.. Vi koste oss med taco og kaker:-)
I dag begynte dagen med søndagskole, det liker jeg veldig godt:-) Vi gikk en tur i ettermiddag, turen gikk helt til Rosfjord, her hadde vi pause, hvor vi koste oss med godteri og brus.. Der var knall, jeg er veldig glad i å gå tur, det var jeg, Leah, Elisa, Noah, tante My og Mamma som var på turen:-)
Fytti, nå glemte jeg helt å fortelle at jeg hadde besøk av to klassevenninner på lørdag, vi var på rommet mitt, og spilte UNO, det var knallgøy.:-) Jeg elsker å ha besøk::-)

HA DET PÅ BADET!!!
Klem fra Adrian

2 kommentarer:

 1. Jeg er også glad for at vi bor i Norge, slik at tøffe gutter som deg kan få "innowalk" Du er virkelig god- 5 dager i strekk i 4 uker. Adrian- du kommer til å bli litt av en spreking.
  Ha en super-duper- flott uke :)

  SvarSlett
 2. Hei Adrian
  Så bra at du har fått den, og at du er så flink til å bruke den
  :-) Men du er jo en tøffing så dette klarer du så bra som bare det. Blir spennende å høre hvordan det går etterhvert :-)
  Hilsen Knut Andersen Made for Movement

  SvarSlett