MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 2. april 2013

God Påske alle sammen!! Nå er det fryktelig lenge siden dere har hørt fra meg..:-) Jeg har det bare fint, jeg har faktisk fått nytt navn i det siste, det er BIPP.... Ja, det høres litt rart ut, men det er Leah som kaller meg det, hun klarer ikke si Adrian, derfor begynte hun plutselig en dag og kalle meg BIPP..:-) Elisa kaller hun for Nanna, rart - men vi er begge fornøyde med de nye navnene våre:.:-)

Nå har jeg virkelig fått en fin snakkebok, og jeg liker veldig godt når den blir brukt for meg..... Håper etterhvert jeg kan bruke den helt selv også.:-) Jeg har det fint på skolen, alle damene er kjempe snille med meg, og nå gleder jeg meg til å komme tilbake, etter påskeferien..

I palmehelga reiste vi til Bortelid med noen naboer, det var helt knall, Leah var ikke med, så jeg og Elisa fikk full oppmerksomhet fra Mamma og Pappa.. Vi var på langrenn og jeg satt i pulk, Pappa er sterk, han peser på, opp de lange bakkene. Jeg liker kjempegodt å sitte i pulk... Resten Av påska har vi vært på Nakkestad, det er mormor og mattas hytte.. Der har vi kost oss med besøk av venner og familie..:-) Vi har grillet pølser, grillet pølser ja også grillet vi noen pølser til... Pølser er godt, men trenger en pølsepause nå....:-)

Det var alt for i kveld folkens, prates plutselig igjen::-)

Klem fra BIPP

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar