MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 7. oktober 2012

Hei igjen alle ihop::-))
Her er jeg, og jeg har det bra, jeg har jo hatt høstferie, og det har vært kjempe fint... Jeg har jo vært på¨SFO, men der koser vi oss masse, jeg har vært med forskjellige assistenter hver dag, både, Rita, Siv, Silje og Linda.. De er supre alle sammen..:-) På fredag hadde jeg fri, da tok hele familien seg en Kristiansands tur, vi var en tur på IKEA, jeg trengte nemlig en ny kommode til rommet mitt.. Men, fytti det er kjedelig å gå i butikker, jeg kan faktisk ikke fordra det, jentene diller og daller, vi ble jo nesten aldri ferdige... Da vi endelig ble ferdige, tok vi oss en tur til onkel Ivar, tante Henriette, Emilie og Ingrid, det var kjempe koselig..:-)) Etterpå gikk hele gjengen på restaurant, vi gikk på Egon, der liker jeg meg veldig godt.. En super fin dag, hvis vi trekker fra IKEA....:-)

I natt har jeg, Elisa og Leah sovet hos tante Myrthle og de, jeg sov som en stein hele natta, men de to jentene våknet begge to, jeg kan tenke meg at jeg har blitt den nye favorittovernattingsgjesten., har jeg det tante My??? I ettermiddag var vi i Bursdag til Noah, masse gode kaker, ja helt supert var det..:--))

Ha en super, duper fin uke alle sammen, det skal som vanlig jeg::.:--)))
klem far Adrian

1 kommentar:

  1. Det er helt sikkert at du er favorittovernattingsgjesten min :-) Du er jo tante sin tøffing <3

    SvarSlett