MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 9. september 2012

Hei, hei alle sammen!!! Her er jeg igjen, og jeg har det supert...:-) Idag har jeg vært i konfirmasjon til fetteren min Andreas, det var kjempe gøy.. Andreas du er SUPER, gratulerer med dagen din!! Det var kjempe gøy der, og jeg var veldig populær, alle barna liker å trille meg, både i walkeren og i rullestolen, tror jeg må si at jeg fikk meg noen nye venner, noen kjente jeg fra før, og noen hadde jeg ikke truffet før.. Venner er gode å ha.......

Ellers så går ukene og dagene kjempe fort, og jeg er blitt skikkelig vant til å være tredjeklassing, og det er veldig greit... Her om dagen var Hilde (ergo) på besøk, hun målte meg for jeg skal nemlig få ett nytt hjelpemiddel etterhvert, Innowalk heter den.. For noen år siden vant dette hjelpemiddelet "skaperen" på tv2, det gleder jeg meg til å prøve, det er nesten som en trimsykkel.. Men, det tar nok tid før jeg får den, det tar nemlig ofte lang tid før hjelpemidlene mine kommer.... Men, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves:::-))  Hilde fant også ut at jeg trenger 3 nye stoler, 1 hjemme og 2 på skolen, du verden som jeg vokser..

Det var alt for ikveld, ha ei super, duper uke alle sammen, for det skal som vanlig jeg:::-))

klem fra Adrian

2 kommentarer:

  1. Ja det er viktig med venner,godt du har mange av dem:)))

    Veldig dumt at man må vente så lenge på hjelpemidler.....det er jo noe man trenger!!! Men men... ha ei fin uke:)))

    SvarSlett
  2. Det blir kult med innowalk, husker den fra tv. Fint bilde forresten, tror tante var med da det ble tatt!! Takk for fin gå-tur med deg i dag;-)
    Klem fra tante Lene

    SvarSlett