MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 19. august 2012


Hei igjen!!!

Ja, der var jeg plutselig blitt 3. klassing, i nøyaktig 3 dager har jeg vært det... Det føles igrunnen veldig greit å begynne på skolen igjen, kjempe kuult å treffe alle vennene mine igjen, på bildet er det meg og Mathias, han er en super duper kompis, han liker å hoppe opp i fanget mitt, når jeg sitter i stolen min...:-)

Jeg må jo skryte litt av forrige helg, for da var vi nemlig på telttur i Epledalen, det var kjempe stas.. Leah kunne ikke sove i telt, hun er jo alt for liten til det, hun sov på Mormor og Mattas hytte, som er like ved..  Vi var 4 familier på tur, og vi koste oss med bål, grilling, godterier, i det hele tatt var det supert.... Noah skulle sove hos oss den kvelden, så han var også med, det liker jeg jo alltid godt, han er jo helten min... Jeg, Mamma og Pappa sov i samme telt, jeg var ganske mye våken på natta, men jeg var IKKE redd, jeg lå og kikket  på og smilte til Mamma... Da ble hun ikke sint heller, jeg vet nemlig hvordan jeg skal lure henne, skjønner dere... Ha, ha Mamma,.. På søndagskvelden var jeg kjempe trøtt, og sovnet med ei eneste gang.. Da drømte jeg om neste gang jeg skal på telttur, for det var kjempe gøy...:-)

Det var alt jeg hadde på hjertet for denne gang, ha det på badet, snakkes snart igjen..:-)

2 kommentarer:

 1. Godt at sommeren er over. Har savnet bloggen din.
  Onkel

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig med onkelen din !
  Godt å ha dere tilbake igjen :)
  Vil ønske dere lykke til med kjøringa av rullestolen, tenker det er spennende!!

  Klem fra Renate

  SvarSlett