MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 5. august 2012Halloooo alle sammen!!!!
Det er skikkelig lenge siden jeg har blogget nå, men bare sånn for sikkerhets skyld, så har jeg ikke tenkt å slutte... Men, har man ferie, så har man ferie... Ja, tida flyr sannelig fort avsted, nå er det allerede august, 5. august, grattis med dagen tante Lene..:-)) Jeg har gjort masse gøy i sommer, jeg var jo i Spania i hele 3 uker, det var bare supert, var der sammen med nabo Leksbø i 2 uker, og tante My og de i 1 uke.. Det var helt knall, jeg elsker å bade, og Mamma og de synes jeg var blitt skikkelig trygg og flink i vannet, det er jo på grunn av at jeg har hatt bading på skolen, Rita og Silje har gjort en super jobb.... Det var sannelig godt å komme hjem også, da har vi bare kost oss og vært på små dagsturer... På onsdag i forrige uke, begynte jeg på SFO, der hadde jeg tre fine dager sammen med Linda.. I morra skal jeg være sammen med Rita, det blir knall, på tirsdag er det jeg og Siv, jeg savner damene mine, når jeg har så lang ferie..

Fra fredag til lørdag sov jeg på Hagestad hos Stina og de, det er alltid helt supert.. Det er nesten som å være på en bondegård, for de har hest, høner, hund, katt og kaniner.. Jeg koser meg der, og har det så trygt og godt..

I dag prøvde jeg å styre rullestolen min helt alene, da trykket jeg på bryter og jeg kjørte avsted.. Det gikk litt vilt for seg, jeg holdt på å kjøre på Leah og dukkevogna hennes, og jeg hadde ett lite krasj i fjellet..... Men, sånn kan det gå, gikk heldigvis bra, den stolen tåler en trøkk.... Nå skal jeg bare trene og trene, så får jeg full kontroll etterhvert....

Nå gleder jeg meg veldig til å begynne i 3. klasse, jeg er veldig spent, for det blir litt annerledes enn i 2 klasse, nye voksne, og litt nytt opplegg.... Mamma og Pappa er også veldig spente på hvordan det vil gå for meg, men jeg satser på at det blir supert....

Bare noen få ord fra meg, håper alle sammen har hatt en like fin sommer som jeg har?????

Klem fra Adrian.................:-)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar