MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 22. januar 2012
Hei mine venner! Søndag kveld igjen og tid for litt oppsummering av uka. Mandag var det den O store utprøving av elektrisk rullestol-dagen. Det var veldig stilig. Rullestolen var kommet til Kristiansand uten at den var innstilt til meg, så det måtte gjøres først før vi kunne prøve den. Heldigvis har jeg flinke medhjelpere så det gikk fint. Den rullestolen jeg har fått er ledsagerstyrt. Da er det den som går bak som styrer den, men det kule er at jeg kan også styre den. Det må trenes på, men jeg er jo flink med bruk av brytere, så jeg tror nok at jeg skal klare å kjøre den.
Lillsøster Leah var også med. Hun er blitt en racer på å krype, så Mamma og Pappa må ofte springe etter henne. Leah fikk også sitte på med rullestolen min og det liker jeg godt.
Ellers denne uka har jeg vært på skolen som vanlig og der stortrives jeg.
I går ettermiddag var jeg ikke helt i toppform. Jeg hadde litt feber. Og vet dere hva? Jeg våknet i natt (det er det vanligvis Leah som gjør)da kom Pappa inn til meg. Vi la oss i "kosekroken" og der sov vi til idag morges. Glad jeg har "kosekroken" på rommet mitt.
I løpet av dagen har jeg blitt bedre, så jeg har vært en tur hos Mormor og Matta. Jeg var der mens Mamma, Pappa og Leah var i Lyngdalshallen. Elisa skulle synge.
I morgen blir det skole igjen, og etter skolen skal jeg til Stina på Hagestad. Det ser ut som det blir en topp uke dette også.

Ha en fin uke alle sammen - Klem fra Adrian

1 kommentar:

  1. Oi Adrian!! Tenk at du har blitt SÅ stor at du kan ha elektrisk rullestol!!!! Kult! Syns den så råstilig ut;)
    Hilsen Aina:)

    SvarSlett