MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

torsdag 24. november 2011

"" Hei Adrian"

Jeg heter Elin, jeg har passet litt på deg, så nå begynner vi å bli litt kjent..
Du er blitt mye, mye bedre. Du spiser litt mat selv på sprøyte, ellers får du maten gjennom en plastslange ned i magesekken. Vi kaller det for sonde. Du får ikke lenger intravenøs..

Vi er veldig spente på hvordan de går, når vi begynner å trappe ned på krampemedisinen din. Vi håper alle at det vil gå bra. Mamma og Pappa er her hele tiden, de koser og steller med deg. De er så glad i deg. Du har også hatt besøk av Bestemor + tante og onkel i kveld.

Stå på lille venn....

Klem fra Elin" ( fra 12. desember 2003 )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar