MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 20. november 2011

""Hei Adrian"


Flott navn du har fått. Kjempe gøy å treffe deg igjen. Har tenkt masse på deg, når jeg har hatt fri i helga. Du er ikke en slik person man glemmer, skjønner du :-)


Du er blitt mye bedre, det er tydelig å se. Du står fortsatt på mye medisiner, men nå har du så og si ingen anfall lenger. Koser deg i senga i flott dress. Du får morsmelk i magen og litt intravenøst.


Mamma og Pappa er en liten tur i byen, så det er du og meg som koser oss. Kanskje de kjøper julepakke til deg. Jeg gleder meg til å treffe storesøstera di...


Klem fra Debbie" (fra 8. desember 2003)
Ja, jeg fortsetter med å skrive litt fra boka mi, håper dere synes det er ok å lese???? Ellers har jeg hatt ei KJEMPE helg... På lørdag var jeg på besøk på Hagestad, hos Stina, jeg hadde en super, duper dag, vi laget pepperkaker og spiste risgrøt,,, jeg fikk skikkelig julestemning.. Så nå er jeg klar for å begynne på julebaksten hjemme også...... På kvelden tok jeg og Elisa turen til tante Myrthle og de, vi overnattet der til idag... Vi spiste taco og godteri, og jeg var oppe like lenge som Elisa og Noah - det liker jeg.......


Dette var alt jeg hadde på hjertet i kveld, snakkes snart igjen...:-)


Klem fra Adrian

1 kommentar:

  1. Hei Adrian:)
    Syns det er veldig fint å lese!! Godt å se at det er mange fine sykepleiere som passet godt på deg;)

    SvarSlett