MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 31. juli 2011


Vips, da var ferien min over, det har godt veldig, veldig fort og jeg har hatt det veldig, veldig fint.. Denne siste uka har jeg kost meg masse, vi har vært på vift nesten hver dag.. På onsdag var vi på besøk i Spind hos noen venner, vi grillet, fisket og koste oss.. På torsdag ettermiddag reiste jeg og Pappa opp på hytta til Bestemor og de (bestemor og bestefar var der ikke),hvor vi overnattet til fredag.. Det var en fin guttetur, og jeg sov kjempegodt.. Har jeg forresten fortalt at jeg har verdens beste pappa????? Han gjør alltid masse gøy med meg....... Han er super, jeg er super, sammen er vi super, duper....:)

På fredag gikk ferden til Mineralparken i Evje, der var vi sammen med tante Lene, onkel Alf-Reiar og Mormor.. Det var spennende å være der, vi kikket på mange fine steiner, langt inni fjellet.. Jeg og Elisa var på skattejakt, vi jaktet på dinosaurer, vi fant 5 stykk, og vi fikk sølvskatter i premie.... Heldige vi.....

Lørdag var det ut på tur igjen, da var vi på tur til fam. Knudsen på Seli.. Pål kom og hentet oss med en stor båt, hvor det var plass til både rullestoler og vogner... Jeg var ikke redd i det hele tatt, jeg har ikke likt vann så godt i det siste, men det er over nå heldigvis....
Som dere forstår har jeg hatt det knall fint i sommerværet, men det skal bli supert å komme på SFO i morra, og treffe Rita, og på tirsdag Siv.. Lurer på hva vi skal??? Vi pleier alltid å gjøre mye gøy i ferien på SFO, jeg skal nok komme med rapport på dette også, skal dere se..
Snakkes plutselig igjen, ha det på badet din gamle sjokolade...:-)

1 kommentar:

  1. Enig Adrian, tante tror også at du har verdens beste både pappa og mamma <3

    SvarSlett