MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 18. mai 2011Hei alle sammen!! Håper alle sammen hadde en super, duper fin 17.mai??? Det hadde jeg, det er egentlig litt rart... - Vi har alltid planer om å spise masse, masse is på denne dagen, men det er jo alltid plagsom lang kø på kiosken.. Men, heldigvis fikk jeg hvartfall to is, ikke så galt det..:-) Ellers tilbrakte vi mye av dagen hos Mormor og Matta, det er så greit, for de bor midt i Alleen, da kunne vi gå litt frem og tilbake...

Vet dere hva???? I dag sa Leah noe til meg, jeg forsto ikke helt hva det var, hun kan jo bare prate babyspråk.. Men, jeg er ganske sikker på at hun sa "Du er tøff og kuul storebror"... Det er faktisk ganske gøy med lillesøster, hun skriker ikke like mye som tidligere heldigvis.. Hun pleier å smile til meg også, det liker jeg..:-)

Det for være nok for idag alle sammen, snakkes plutselig igjen....:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar