MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 22. mai 2011God kveld, venner! Nå var det tid for litt blogging. Jeg har ganske mye å fortelle om for jeg har vært med på mye spennende denne helga. Må først få sagt at jeg har begynt på en type medisin som skal gjøre meg slappere i musklaturen. Mamma og Pappa sier at de ikke har sett at medisinen har hatt noen virkning fram til nå. Fredag kveld skulle jeg være med Pappa og Elisa på Friaction. Jeg er egentlig litt for ung, siden det er for barn i 4 klasse og oppover, men jeg fikk være med siden Pappa er med som leder. Fredag skulle vi til Lista for å kjøre gokart. Vi var veldig uheldige for det hadde vært oppholdsvær hele dagen, men da vi kom ut til gokartbanen, så begynte det og regne.Elisa og de andre barna kledde seg opp i orange kjeledresser. Elisa var kjempekul i kjeledressen, eneste problemet var at kjeldressen var en halv meter for stor...Ja regnet, ja. Det laget kjempeproblemer for oss. Gokartene ville ikke kjøre, kjedelig... Vi ble enige om at vi skulle prøve dagen etter for da var det meldt bedre vær. Og det ble det - Vi kjørte ut igjen på lørdagen, denne gangen i solskinn. Da vi kom ut vi se at de hadde en gokart med to seter, supert for meg...De som jobbet der spurte om ikke jeg hadde lyst til å prøve og det hadde jeg jo(Pappa hadde iallefall lyst til at jeg skulle kjøre)Jeg ble litt usikker da jeg fikk på meg hjelm og ble satt ned i gokartsetet, men da Pappa kom og satte seg på siden, da hjalp det. Vi kjørte noen runder og det var jo kjempegøy. Dette vil jeg prøve igjen. Bra for Elisa, hun likte det også. Hun liker jo ikke sport..Idag i regnet har vi vært på Nakkestad hos Mormor og Matta. Vi grillet og koste oss. Vi spilte et spill som heter Ubongo, hvor jeg styrte spillet med bryteren min, det var gøy. Synd for Noah for han ble syk. Ikveld har vi hatt et lite besøk av Bestemor og Bestefar, dere kan tro jeg var stolt når jeg kunne vise bilder av mine utskeielser på gokartbanen. Dette for være nok for idag folkens, vi snakkes!!!!!!...

1 kommentar:

  1. Hei kjekken. Hørtes knall gøy ut å kjøre go cart, du og pappa er noen tøffinger. Tante har også lyst til å prøve..... Kan jeg og være med en dag? Kanskje vi må ha med Noah også.... 1000 klemmer fra tante My.

    SvarSlett