MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 26. april 2011Hallo alle sammen, det er meg Adrian!Nå er det jammen lenge siden jeg har blogget, men det er enda lengre siden jeg har vært på skolen. Nå er det slutt på ferien for meg og Elisa. Vi starter på skolen imorgen tidlig. Ja- for tidlig er det. Jeg har sovet lenge i hele ferien. Nå blir det andre boller... Mamma og Leah skal få oss skolebarn opp, gitt oss frokost, kledd og sendt avsted til skolen før kl 0830. Det skal gå bra. Mamma sier at vi må ha en plan på hvordan vi skal gjøre det. Det eneste som kan velte planene er om Leah er våken og vil ha mat. Jeg tror det skal gå bra. Jeg gleder meg til å komme i gang med det vanlige opplegget som jeg har på skolen. Det blir supert.


Idag har jeg og Pappa vært på guttetur til til sykehuset i Kristiansand. Jeg skulle til kontroll med øynene mine. De blir kontrollert 2 ganger i året. Kontrollen idag gikk fint, men jeg fikk noen dråper i øynene. Det gjorde ikke vondt, men var litt rart fordi pupillene mine ble kjempestore. Merkelig...


Det var alt for idag - vi prates plutselig igjen hilsen skolegutten Adrian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar