MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 27. mars 2011Hei igjen alle sammen!!!!! Nå, er det bevist, jeg er Frikirkas aller, aller største skuespiller talent..:) Idag, var jeg disippel, jeg, Elisa, Tore og Victoria. Kristian var Jesus- vi gjorde en super, duper jobb.. Jeg liker veldig godt å være skuespiller, og heldigvis er det noen snille damer i kirka som som har skjønt det......
I ettermiddag var vi på kaffebesøk hos tante Lene og de, det var koselig, jeg og Daniel tøyset og tullet, som dere ser på bildet... Elisa var ikke med, hun var nemlig i badeland med nabo Knudsen, hun var kjempeheldig, hun kom hjem med en diger fruktkurv, som hun hadde vunnet...

I morra reiser Mormor og Matta til Spania, de skal være der i over 1 måned, jeg kommer til å savne de masse - men, jeg håper de får en fin tur.. God tur til dere, kjøp noe fint til meg...:-)

Nå ser jeg frem til ei ny fin uke på skolen, men i morra skal jeg til tannlegen,,,, alltid spennende, om jeg har gjort en god pussejobb - det regner jeg med.. Jeg og Mamma pleier å synge "Puss, puss så får du en nuss - hver eneste tann, hver eneste gang - puss, så får du en nuss"..... Ha det bra alle sammen....!!!!

3 kommentarer:

 1. Hei Adrian!
  Tenker du var en flott disippel:)! Skulle gjerne sett deg og Elisa i aksjon. Håper du og resten av gjengen får ei fin uke!
  Klem fra oss i Randaberg

  SvarSlett
 2. Tante var skikkelig kry av deg og Elisa som er så gode skuespillere:) Gøy å ha besøk av dere også, kom snart igjen ! Klem fra tante Lene.

  SvarSlett
 3. Nå sitter mormor i Spania og leser bloggen din og lengter allerede til dere.Du var virkelig flink i kirka i går og mormor og Matta var så kry av dere. Klem fra oss.

  SvarSlett