MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

fredag 11. mars 2011

Hallo alle sammen! Jeg har fått en lillesøster! Var ikke hun fin? Det første bildet er ifra idag, og det andre bildet er fra onsdag. Det var på onsdag at hun kom. Mamma og pappa reiste tidlig på sykehuset. De reiste faktisk så tidlig at jeg og Elisa lå og sov. Mormor og Matta kom hjem til oss. Jeg og Elisa måtte jo opp, for vi skulle jo på skolen. Godt at Mormor og Matta kunne hjelpe oss. Jeg og Elisa har besøkt lillesøster, hun var kjempefin! Jeg syntes det var litt rart å se Mamma på sykehuset, hun kunne ikke bære meg heller. Vi skal reise inn til sykehuset igjen imorgen sammen med Pappa. Han kom hjem en tur idag. Vi har hatt det kjempefint med Mormor og Matta. Tante My er kjempesnill for hun har vært hos oss når Mamma og Pappa har vært på sykehuset. Hun har tilogmed sendt oss på skolen. For på skolen må vi jo selvom vi har blitt storebror og storesøster.
Jeg er jammen heldig som har fått en så fin lillesøster, men husk JEG ER SJEF... Vi prates mine venner...

7 kommentarer:

 1. Så skjønn lita tulle!!!!!!!
  Gratulerer så mye til dere alle sammen:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ei nydelig lita jente!
  Det blir nok du som fortsatt er sjefen ja;)
  Klem fra Aina og Frida!

  SvarSlett
 3. For ei nydelig prinsesse:) Gratulerer til dere alle fire. Og tenk så heldig hun er, som har en så super storebror som deg til å passe på.

  SvarSlett
 4. nyyyydelig!!!!
  syns hun er kjent på storebror jeg!!!
  vi gleder oss til hun kommer hjem Adrian!!!

  SvarSlett
 5. Gratulerer så masse til dere alle, tenk det- storebror, tenker dere er veldig stolte. Det var ei flott tulle, og du kommer garanter til å bli en super-duper storebror.
  Ha ei flott uke på skolen og som nybakt storebror.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Gratulerer!!!
  Hellidussen så skjønn!!! Heldig du er!! Og hun er kjempeheldig som har deg til storebror :)

  Kos dere masse!!! Klem fra Bente (som jobbet med mamma før) :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med babyen:-) Og gratulerer til storebror Adrian!


  Klem Kristoffer og mammaen.

  SvarSlett