MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 27. februar 2011


Hei alle sammen, ja, der var det jammen meg slutt på denne søndagen også... Jeg har hatt ei fin helg... I går tok Mamma og Pappa seg en tur til IKEA, heldigvis slapp jeg å være med.. Jeg er ikke så veldig glad i være på handletur.. Jeg ble igjen hos Mormor og Matta, der koste vi oss masse, jeg og Matta spilte piano - det var supert... Mats Andreas stakk også innom ( den eldste fetteren min )han er hjemme på ferie, han bor vanligvis i Polen, jeg synes det er supert med slike kuule, store fettere... Elisa var så heldig at hun ble med tante Myrthle og de på hytta, så hun har stått på slalomski idag, heldiggris... Det finnes noe som heter "Sitski", det er for sånne som meg, som ikke kan gå.. Kort forklart::: akkurat som en pulk, med ski på.... Ser stilig ut, noen som vet noe om det, eller har prøvd???? Hadde vært spennende for meg og Pappa og prøve en gang..

I dag har jeg, Mams og Paps, bare vært hjemme og kost oss, eller jeg og Pappa har jobbet, med å montere IKEA ting, typisk at vi gutta får de værste jobbene... Jeg hjalp forresten Mamma med å lage middag også, jeg er flink til å hjelpe begge to.... I kveldinga fikk vi besøk av Bestemor og Bestefar, det var koselig - vi koste oss med skoleboller og sjokolade...

I morra skal jeg på SFO, da skal Michelle være sammen med meg, det blir koselig, jeg gleder meg til det.... Ha ei fin uke alle sammen...:-)

3 kommentarer:

 1. Hei Adrian!

  Som du vet, har også jeg CP og sitter i rullestol slik som du - og jeg kjører sitski :) Så det skal nok du og pappa'n din også få til tenker jeg ;)

  Dere kan jo starte med å sjekke på Bardum.no , det er nettsiden til et firma som leverer slike ski. Og vet du hva det beste er? De arrangerer prøvedager i bakken for de som ønsker å få prøve å få opplæring :) Oversikten over disse prøvedagene og plassene ligger på deres nettsider. Så be mamma'n og pappa'n din hjelpe deg med å sjekke de ut - så tenker jeg du om ikke så altfor lenge kan suse forbi Elisa i bakken :D

  Lykke til! Hilsen Stine;)

  SvarSlett
 2. Konge at du vil prøve deg på ski,Adrian! Vet de også tester ut endel utstyr på Sandripheia (opp mot Vennesla).
  Brit-Ingebjørg Fossli har forresten også god kontroll over tilrettelagt skitilbud her på sørlandet. brit-ingebjorg.fossli@nif.idrett.no Mob: 970 95154

  SvarSlett
 3. Tusen takk, Stine og Marianne.. Gode tips.. Regner ikke med at det kan bli noe denne vintersesongen, men til neste år er jeg og Pappa kjempe klare for å prøve... Helt enig, Elisa må bare passe seg....:-)

  Klem fra Adrian

  SvarSlett