MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

torsdag 27. januar 2011Hallo alle sammen...!!!! Nå skal jeg fortelle hva jeg har gjort idag,,,, jo, jeg har vært på isen.. Jeg, Pappa, Elisa, Noah og onkel Morten pakket sekken full av kakao, pølser, appelsiner og kvikk lunsj - og tok turen til Bestemor og Bestefars hytte i Opsahlbygda.. Der gikk de andre på skøyter og jeg satt i rullestolen, kan tro stolen min får fart på isen... Det går i hundre gir, det går i hundre gir..... Vi koste oss med grilling og herjing - en kjempe fin ettermiddag....

Ellers har jeg hatt ei fin uke så langt på skolen, igår hadde jeg besøk av Hilde (ergoterapeut) og en mann fra Kristiansand, som stilte på stolene mine... Jeg synes alltid det er gøy med besøk på skolen, for alle er så snille.... Og stolene mine ble supert innstilt, akkurat perfekte til meg....

I morra gleder jeg meg til turdag med skolen, da skal jeg også ha med pølser..... Jeg er er skikkelig pølsegutt, tror jeg tar med meg en appelsin også.. Men kvikk lunsjen får ligge igjen hjemme, siden det er forbudt med godteri på skolen.....:-)

Ha det på badet, snakkes igjen snart.......!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Hei Adrian!
  Så koselig å lese om deg.
  Jeg er mamma'n til en gutt på 5 år som også har CP etter en fødselsskade.
  Nå er vi på utkikk etter en fin rullestol til skolestart til høsten, og jeg må si at din så veldig tøff ut :-)Det så veldig moro ut på isen!

  Kos deg videre i vinterdagene!

  Hilsen Solveig

  SvarSlett
 2. Hei Solveig!!! Ja, denne stolen har vært kjempe grei for Adrian ... Leverandør "Etac", navn "Panther" Den er veldig grei, for sete blir bygd, slik at den passer perfekt til den som skal bruke den....Kan virkelig anbefales, Adrian har hatt den i snart 3 år... Vi er veldig glade for kommentarer på bloggen vår, og alltid koselig å utveksle erfaringer...:)

  Mvh Wenche (Mamma til Adrian)

  SvarSlett
 3. Ja, vi er så glad i mange av Etacs produkter. Takk for tilbakemelding :-)
  Så kanskje det blir en Panther her også?
  Ser det finnes rullestolunderstell til x:panda stolen som han allerede har, men tror ikke setet passer altfor godt utendørs..? Og når du skriver at sete på Panther kan tilpasses akkurat slik det trengs, høres det vedlig bra ut!
  Foreløpig trives min Theodor veldig godt i Etacs Stingrayvogn. Første gang vi har funnet en vogn han koser seg i! Endelig kan han bli med på lange turer. Men tenkte at han snart også må få en rullestol i tillegg, nå som han snart er skolegutt :-)

  Vi får nok snakke litt med ergo.

  Mvh Solveig

  SvarSlett