MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 30. januar 2011Hallo alle sammen!!!!! hvis jeg skal si det selv, så må jeg si at jeg kan nå kalles "SKØYTEKONGEN", for jeg har nemlig vært på isen idag også, kjempe gøy.. Vi var på tur med naboer og venner, vi grillet pølser og koste oss... Til og med Mamma tok på seg skøytene, også hun med den store magen... Pappa og Elisa er jo skikkelig talenter, det fikk de virkelig vist... Da vi hadde vært ute ett par timer, var jeg veldig lei, og jeg måtte grine litt - ingen forsto hva som var galt..... Helt til vi kom hjem, og Mamma oppdaget at jeg var iskald på beina mine, verdens kaldeste tær faktisk.... Ikke alltid like lett når jeg ikke kan si hva som er galt... Heldigvis gikk det greit, dette også.... Beina mine ble fort varme... I kveld koste vi oss med Pizza til kvelds, nam, nam......

Ellers, har jeg hatt ei fin helg, men jeg gleder meg til å komme på skolen i morra.. Drosjen og Rita kommer for å hente meg, jeg har virkelig gode assistenter, som gidder å hente meg hjemme... De er kjempe snille... Snakkes i morra tidlig, Rita....:-)

God natt, og ha det bra alle sammen.....!!!!!!
(Bildet idag::: Mamma, Emmeline og jeg)

4 kommentarer:

 1. Ja, skikkelig skøytekonge ser jeg :-) Det så ut som dere har hatt en kjempekoselig dag! Her ble det lang trilletur i skolskinn, skulle helst gått på ski, men syntes Theodor var litt for tett (og i pulken blir det kaldere for ham).

  Min Theodor blir også veldig lei seg når han blir iskald, og det skjer jo så fort. Så nå venter vi på varmeinnlegg fra Minitech (votter og frottesokker, "posesokker")som kan holde ham varm utendørs, men tro om de kommer før vinteren er over..? ;-)

  http://www.minitech.no/varmeprodukter/varme-for-fotter
  Ha en fin uke, Adrian & Wenche :-)
  Hilsen fra Solveig

  SvarSlett
 2. Hei igjen!!!! Ja, ikke bare, bare med de små føttene... Har faktisk sokkene fra "minitech", men har ikke brukt de noe særlig... Pleier å holde med 2 par ullsokker og varme sko... Men, idag er de funnet frem igjen...:-) Det er utrolig hvor lenge man til tider, må vente på disse hjelpemidlene.... Sånn er livet...:-)

  Hørtes deilig ut med med trilletur i sola, det nærmer seg heldigvis vår.... Ha ei fin uke, Solveig og Theodor

  SvarSlett
 3. Vi har prøvd x- panda rullestol også,,, de har den for tida på skolen... Den er grei, men litt stort og uvørent understell... Men, til gjengjeld god å trille.. Er veldig bra for Adrian med fjøringa i ryggen... Måtte bare kommentere dette også...:-) wenche

  SvarSlett
 4. Kjempefint å høre deres erfaringer :-) Vi er litt "nybegynnere" på rullestoler, så det skal bli spennende å se hva ergo kommer til å anbefale. Foreløpig er han så fornøyd i flunkende ny vogn ute og x:panda med lett understell inne (og ja, fjæring i ryggen er bra). Så det kan jo ta sin tid før vi finner en passende rullestol ;-) Vi skal teste ut en multicab fra etac neste uke, en kombinert sykkel/pulk/terrengvogn - spennende!

  SvarSlett